Deze club sandwich met zalm geeft je echt een genietmoment, zoveel smaak! Het leuke hieraan is dat je kan variëren met de ingredienten. Zo kan je het aanpassen naar jouw smaak. Wij gebruiken hier avocado, truffelmayonaise, rucola en komkommer.
Ingredienten voor één club sandwich
- 3 sneetjes wit brood
- 150 gram gerookte zalm
- 1/2 avocado
- komkommer
- handje rucola
- truffelmayonaise
- peper
Stappen
- Toast de sneetjes. Dit maakt ze lekker cruncy.
- Snijd een avocado doormidden en besmeer het eerste sneetje met de inhoud van een halve avocado. Strooi er een beetje peper overheen.
- Leg er een beetje rucola boven op.
- Leg de helft van de zalm bovenop.
- Nu komen we aan bij het tweede sneetje. Besmeer de onderkant met een dun laagje truffelmayonaise en leg op de zalm.
- Snijd de kommerkommer in dunne plakken en beleg de onderste laag.
- Leg de overige zalm bovenop. Strooi er een beetje peper overheen. Wil je gemakkelijk strooien? Gebruik een Elektrische Pepermolen van GOV!
- Besmeer de onderkant van het derde sneetje en leg boven op
- Snijd door de midden voor een gaaf eindresultaat.
Genieten maar! Als variatie kan je de truffelmayonaise vervangen door roomkaas, smaakt ook geweldig. Heb je opmerkingen, stel ze hieronder.