Zie hier mijn favoriete broodje: het broodje gerookte zalm met avocado, truffelmayonaise, blokjes komkommer, pijnboompitten, rucola en natuurlijk een beetje peper. Laten we beginnen zodat je kan genieten van deze smaaksensatie!
Ingredienten voor twee broodjes
2 | Luxe Speltbroodjes (Albert Heijn) |
200 gr | Gerookte zalm |
1 | Avocado |
1/4 | Komkommer |
Pijnboompitten | |
Truffelmayonaise |
Stappen
- Snijd de broodjes door midden
- Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en maak de avocado tot een papje. Smeer de ene helft op het ene broodje en de andere helft op de andere.
- Rooster de pijnboompitten en leg er bovenop
- Snijd de komkommer in erg kleine blokjes en verdeel over de broodjes.
- Bestrooi met peper. De GOV Elektrische Peper- en Zoutmolen is hier een handig apparaat voor. Zout is niet nodig aangezien de zalm al lekker zout is.
- Pak voor elk broodje 100 gram gerookte zalm en leg er boven op
- Smeer/spuit de truffelmayonaise op de zalm
- Voeg peper toe
- Top af met rucola
- Bovenkant van het broodje erop en je kan gaan genieten!
Je hebt nu een super lekker broodje in handen welke jouw smaakpapillen op scherp zet. Mocht je dit net zo lekker vinden als wij of een andere opmerking hebben, laat het hieronder weten in de reacties. Eet smakelijk!